Modele de rochii desenate in creion

Multi designeri si ilustratori ISI gasesc inspiratia in Natura. Grace Ciao foloseste petale ALE diverselor Flori pentru a construi, realmente, schitele pentru rochiile vente. Rochii desenate DIN petale! În desen, fiecăre pas contează, și nu poate fi un joc de ghicitul. Cum începeți un desen? Verificați avantajele și dezavantajele metodei personale, și căutaţi alternativele. Acest Tutorial combină un rezultat final drăguț cu instrucțiuni simple de urmat, Perfect pentru copii și începători. În acest Videoclip, instructorul de desen Phil Phillips vă va explica unul dintre cele mai importante concepte de desen-valoarea. În acest Tutorial, instructorul nostru Eugenia hauss vă va arăta cum să utilizați un instrument de desen mai puțin populaire-liniile de cerneală-pentru a Crea un rezultat final Fantastic. În acest Tutorial, veți învăța cum să desenați Patru mini-ilustrații tematice de Crăciun și de iarna. Nu trebuie să așteptați Crăciunul ca să le desenați! În acest Tutorial, veți învăța cum să desenați trei Arbori diferiți de la Zero, utilizând diferite tehnici de creion. Elementele pot fi greu de desenat, Dar ELE pot face, de asemenea, orice desen mai interesant.

În acest Tutorial, veți învăța cum să desenați o flacără de lumânare, un șemineu, și o flacără aruncată. Desenarea mandalelor poate fi foarte relaxant, voi decideţi cum ar trebui sa arate Rezultatul final. Deci nu poate fusionner Prost! În acest Tutorial, Carlos Gomes Cabral vă va arăta cum să desenați copii, în Stil de desen Animate. Puteți desena un personaj în mod corect, Dar arată diferit de fiecare dată Când îi desenați? În acest Tutorial, veți învăța cum să rezolvați această problemă. Fiecare desen are o compoziție, chiar Dacă nu l-ați planificat. Dacă nu știţi cum funcționează, se poate întoarce împotriva voastră. Mâinile sunt greu de desenat în orice STIL, Dar cu acest Tutorial Carlos Gomes Cabral, va face acest lucru Cât mai ușor posibil pentru voi. În acest Special al Păcălelilor de aprilie, veți învăța cum să desenați o siluetă umană de bază, pornind de la o simplă figură de băț.

În acest Tutorial, instructorul nostru James Butler vă va arăta cum să desenați o mașină sport pas cu pas. Uneori, nici MAçar nu trebuie să desenaţi CEVA, ca să învățaţi despre desen. Uneori, citind despre o anumită Tehnică vă loveşte Brusc iluminaţia, sau înțelegeţi Într-un sfârșit, ce va cauzat problemele. Această LISTĂ conține tutoriale și articole, care sunt la fel ca şi experienţele mai sus amintite-sunt Pline de cunoștințe soin pot schimba totul. . Uneori, este mai bine să te întorci la elementele de bază, și să desenezi ceva Cât mai ușor posibil. Acest Tutorial a fost creat pentru copii, Dar vă puteți Bucura de El la orice vârstă! Dacă sunteți interesat să desenaţi prin Gesturi dinamice, acest curs Video de la Brian Lee, vă va arăta toate Secretele acestei tehnici. În acest Videoclip, veți afla Naomi sfaturi utile despre desenarea personajelor umane.

Câteodată, doriți să desenați în ritmul propriu, Dar, uneori, ați fi preferat mai degrabă că VI se arate ce să faceţi, “în direct”. Aici tutorialele Video sunt foarte utile-puteți vedea procesul în ansamblu și puteți asculta Profesorul în momentul desenării. Verificați aceste videoclipuri, care sunt perfecte pentru începători! Desenul nu trebuie să fie Întotdeauna despre lucrurile Reale-puteți să vă distrați prin desenarea modelelor simple, iar acest Tutorial vă va arăta cum. uneori, cel mai mare obstacol în Calea succesului artistului îl reprezintă artistul însuși. Citiți acest articol, pentru a vedea Dacă este Adevărat şi în cazul vostru. Doriți să încercați ceva puţin mai dificil? În acest Tutorial, veți învăța cum să desenați un ponei Într-o postură mai dinamică. În acest Tutorial, veți învăța cum să desenați CEVA, Care să fie aşezat Sub picioarele personajelor voastre.