Modele livinguri cu bolta

Decorarea arcadelor interioaredesignerii intérieur ne ofera mai multe modalitati de decorare a arcadelor folosind diferite materiale precum GIPS carton, lemn sau fier forjat. Toate aceste materiale pot reprezenta decoratiuni extrem de interesante Insa nu se pot compara cu Piatra decorativa. Acest matériel naturel este cu siguranta cel mai potrivit pentru decorarea unei arcade intre camere. Daca aveti un buget mai redus, puteti sa folositi si diferite tipuri de Piatra artificiala pentru a Crea un décor Cat mai élégant pentru arcadele DIN Living sau bucatarie. Inspiratie: modele de arcade de Piatra in bucatariePiatra naturala sau artificiala? Persoanele Care prefera materialele Naturale vor alege Piatra decorativa naturala chiar daca costurile acesteia sunt mai ridicate. Granitul, travertinul sau alte roci de Tip tuf ofera Culori si texturi deosemorsure soin pot ajuta la crearea unui décor incantator. De asemenea Marmura este un Alt matériel care poate impresiona prin nuantele interesante sau finisajele lucioase. Dans acelasi timp, Piatra decorativa artificiala sont diferite avantaje precum preturile mai reduse si posibilitatea de a imitations orice Tip de Roca. En plus, placile DIN Piatra artificiala sunt facute DIN materiale ecologice precum ciment, Piatra Ponce si argila, iar pentru a le DA anumite Culori sunt adaugati diferiti Pigmenti Minerali. Dupa ardere, Piatra artificiala va capata o Buna rezistenta si durabilitate, comparabila cu materialele Naturale. In schimb grossit mai redusa inseamna ca se va putea folosi cu usurinta pentru placarea peretilor sau a arcadelor.

Citeste si: Ziduri de Piatra in locuinta taEtapele decorarii unei arcade cu Piatra decorativaDecorarea unei arcade cu Piatra decorativa naturala sau artificiala presupune pacurgerea unor Etape: 1. Pregatiti suprafata pentru montarea placilor de Piatra. Curatati-o cu Atentie si aplicati un Grund de amorsaj pentru ca mortarul sa se poate prinde de perete. 2. Preparati mortarul folosind ciment, nisip fin, var si un adeziv Special pentru intérieur. Inspiratie: pereti placati cu Piatra decorativa3. Incepeti sa montati placile de Piatra din partea superioara a arcadei catre podea. Aplicati un strat nu foarte gros de mortier si apasati placile de Piatra pentru a Le Fixa. 4.

Verificati ca fiecare Rand sa fie Montat drept si nu va grabiti dans fixarea acestora. 5. Atunci cand ajungeti la partea curbata va trebui sa taiati placile de Piatra pentru ca acestea sa sa AIBA forma necesara. Folositi o Masina de taiat si slefuiti marginile cu un polizor. 6. Acelasi lucru este valabil si pentru placile care vor fi montate in intériul arcadei, Cu mentioue ca trebuie sa masurati cu Atentie fiecare Placa. Dupa ce ATI finalizat montarea placilor de Piatra va trebui sa le lasati doua zile sa se usuce. Dupa aceasta perioada veti putea folosi un Chit de rostuit potrivit atat ca si textura Dar Si ca nuanta. Aveti grija sa nu murdariti placile de Piatra cu Chit deoarece acestea ar putea ramane patate si indepartati chitul in exces cu o Carpa uscata.